• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 

 

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια γερμανικών.

Απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου μας και καλύπτουν όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι και προχωρημένους για τα διπλώματα του Zertifikat B1, B2, καθώς και Μittelstufe.

 

Τα σεμινάρια στηρίζονται στην σπονδυλική στήλη της γερμανικής γραμματικής με παραδείγματα για τους αρχαρίους και τους προχωρημένους, που είναι η προϋπόθεση για να βαδίσουν με βήματα σίγουρα και σταθερά στην προφορική επικοινωνία και το σωστό χειρισμό της γερμανικής γλώσσας.

Γίνεται χρήση οπτικοακουστικών μέσων και προβολή γερμανικής σειράς εκμάθησης.

Για τους φίλους της λογοτεχνίας υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας λογοτεχνικών κειμένων ή ποίησης.

 

Λόγω της ανάγκης πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό, ο Όμιλος έχει αποκτήσει την εμπειρία να πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως  τα σεμινάρια μέσω ειδικής πλατφόρμας,  χωρίς να επηρεαστεί η διδασκαλία και η κάλυψη της προβλεπόμενης ύλης. Επιπλέον, η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία γίνεται γρήγορα, ευχάριστα και προσφέρει ευελιξία χρόνου, χώρου και χαμηλότερο κόστος.

 

Τα νέα τμήματα ξεκινούν αρχές Οκτώβρη!

 

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:

https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit,

ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797,

που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.