• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 

 

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια ιταλικών.

Απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου μας και καλύπτουν όλα τα επίπεδα,

από αρχάριους μέχρι και προχωρημένους.

 

Τα σεμινάρια γίνονται με βάση την επικοινωνιακή μέθοδο διδασκαλίας και εκτός από τη γραμματική δίδεται έμφαση στον προφορικό και το γραπτό λόγο, ώστε οι συμμετέχοντες  να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν στα ιταλικά με άνεση. Γίνεται χρήση αυθεντικού ακουστικού υλικού από την ιταλική γλώσσα, καθώς και άλλων οπτικοακουστικών μέσων διδασκαλίας.

 

Λόγω της ανάγκης πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό, ο Όμιλος έχει αποκτήσει την εμπειρία να πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως  τα σεμινάρια μέσω ειδικής πλατφόρμας,  χωρίς να επηρεαστεί η διδασκαλία και η κάλυψη της προβλεπόμενης ύλης. Επιπλέον, η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία γίνεται γρήγορα, ευχάριστα και προσφέρει ευελιξία χρόνου, χώρου και χαμηλότερο κόστος.

 

Έναρξη αρχές Οκτώβρη!

 

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:

https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit,

ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797,

που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.