• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


NEA ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων πρόκειται να λειτουργήσουν νέα τμήματα σεμιναρίων ελληνικής γλώσσας.
Τα νέα κοινωνικά σεμινάρια, απευθύνονται σε μέλη και φίλους του Ομίλου και καλύπτουν όλα τα επίπεδα (αρχάριοι & προχωρημένοι).
Α1+Α2 (επίπεδο αρχαρίων)
Β1+Β2 (μεσαίο επίπεδο)
Γ1+Γ2 (προχωρημένο επίπεδο + εξετάσεις για την πιστοποίηση)
Το μάθημα γίνεται με βάση την επικοινωνιακή μέθοδο διδασκαλίας και δίδεται έμφαση στον προφορικό και γραπτό λόγο ώστε οι μαθητές να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν στα ελληνικά με άνεση.
Τα σεμινάρια Ελληνικής γλώσσας θα πραγματοποιηθούν από την κα Μαρία  Ασγάρ, ενεργό μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Λόγω των δεδομένων έκτακτων συνθηκών και την ανάγκη πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό, ο Όμιλος έχει αποκτήσει την εμπειρία να πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως  τα σεμινάρια μέσω ειδικής πλατφόρμας  χωρίς να επηρεαστεί η διδασκαλία και η κάλυψη της προβλεπόμενης ύλης.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.
Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
 ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797, που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.