• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΠΤΙΚΗΣ - ΡΑΠΤΙΚΗΣΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTION ART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Το τμήμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν εκπαιδευτικά σεμινάρια κοπτικής ραπτικής. Απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου μας και καλύπτουν όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι και προχωρημένους.

Επιδιορθώσεις, μεταποιήσεις παλαιών ρούχων, κόντεμα, στένεμα και φάρδεμα καινούργιων ρούχων, παραδοσιακό κέντημα και γενικά τεχνικές ραψίματος, είναι ο βασικός κορμός των μαθημάτων, ενώ οι μαθητές θα διδαχθούν θεωρητική και πρακτική εξάσκηση (μαθήματα πατρόν, γεωμετρία και εφαρμογή στην εσωτερική ένδυση).
Η διοργάνωση των εργαστηρίων κοπτικής – ραπτικής ήταν ένας τρόπος να δώσουμε χρηστικές τεχνικές στην οικογένεια αλλά και στοιχεία επαγγελματικής κατάρτισης σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, που καθημερινά εντείνεται.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό χώρο, πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας, όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του COVID-19.
Ξεκινάει νέο τμήμα αρχαρίων κάθε Τετάρτη, 19:00-21:00.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit
ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797,
που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.