• +30 210 4967757
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

   Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια ισπανικών, τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη, ή φίλοι του Ομίλου και καλύπτουν όλα τα επίπεδα.

   Η ισπανική γλώσσα είναι μία από τις παλαιότερες λατινογενείς γλώσσες της Ευρώπης και κατακτά καθημερινά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον. Είναι η επίσημη γλώσσα όλων των χωρών της Λατινικής Αμερικής, με εξαίρεση την Βραζιλία, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο!

   Η καθηγήτρια, Ράνια Οικονόμου, ενεργό μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων εδώ και 11 χρόνια, είναι πτυχιούχος Ισπανικής Φιλολογίας του Ε.Α.Π Πάτρας, με εμπειρία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Cervantes (τμήμα μετάφρασης) και έχει 20 έτη προϋπηρεσίας στην διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας. Διατέλεσε καθηγήτρια στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Αθήνα και στην Περιφέρεια. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη εξετάστρια στα διπλώματα DELE του Ινστιτούτου Cervantes.

 

   Σκοπός των σεμιναρίων είναι μια ολοκληρωμένη γνωριμία των μαθητών με την γλώσσα και την τελειοποίησή της, με σκοπό την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις DELE, καθώς και στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Στα σεμινάρια δίνεται έμφαση τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο και γίνεται χρήση  ακουστικού υλικού, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να επικοινωνούν.

 

   Λόγω της ανάγκης για την πρόληψη του COVID-19, ο Όμιλος έχει αποκτήσει την εμπειρία να πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως τα σεμινάρια μέσω διαδικτύου, με τέτοιο τρόπο ώστε να προχωρά άνετα η ύλη των μαθημάτων, από την άνεση του χώρου των μαθητών. Επιπλέον το χαμηλό τους κόστος καθιστά τα σεμινάρια αυτά μια πολύ ενδιαφέρουσα και ελκυστική λύση εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας.

 

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:

https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit,

ή να μας στείλετε e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797,

 που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.