• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΠΤΙΚΗΣ - ΡΑΠΤΙΚΗΣ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Μια νέα επιμορφωτική χρονιά ξεκινά, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων της International Action Αrt, στην σχολή δημιουργίας ενδύματος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Πατρόν, κοπή, ραφή, styling, μεταποίηση, ολιγομελή τμήματα, χαμηλά, επιδοτούμενα δίδακτρα, στήριξη στους αποφοίτους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά, μα πάνω απ’ όλα ανθρώπινη προσέγγιση, για παροχή χρηστικής γνώσης που θα αλλάξει την ζωή σας.

Έναρξη μαθημάτων 2/10/2023

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: https://docs.google.com/forms/d/10Zz0jQ1c3NUAD1xbf2MnPmir7IYeek_S14dORAaTonw/edit, ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797, που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.

 

            Ο πρόεδρος,                                                                    Υπεύθυνη καθηγήτρια,

        Ιωάννης Μαρωνίτης                                                              Μικελάτου Κωνσταντίνα