• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

 Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας της θεατρικής ομάδας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την περίοδο 2022 -2023, τηρώντας όλα τα ασφαλή μέτρα κατά του covid-19.

 Όποια ή όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί  με την Τέχνη της υποκριτικής και όχι μόνο, μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του Ομίλου στο 210 4967757, ή με την κ. Πηνελόπη Χαλκιά στο 6971969786,  ή στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε συμπληρώνοντας την αίτηση https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit

Οι πρόβες αρχίζουν την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, ώρα 19.00.

Σας περιμένουμε!

Ο διευθυντής της θεατρικής δομής

Βασίλης Π. Τραϊφόρος