• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


                

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της International Action Αrt και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού, τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου.

Τα σεμινάρια οδηγούν τους σπουδαστές στις Εξετάσεις Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση και για Ελληνομάθεια επιπέδου Α1.

Θα δημιουργηθούν πρωινά και απογευματινά τμήματα αρχαρίων.

Λόγω της ανάγκης πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό, τα σεμινάρια πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως μέσω ειδικής πλατφόρμας,  χωρίς να επηρεαστεί η διδασκαλία και η κάλυψη της προβλεπόμενης ύλης. Επιπλέον, η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία γίνεται γρήγορα, ευχάριστα και προσφέρει ευελιξία χρόνου, χώρου και χαμηλότερο κόστος.

 Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν αρχές Οκτώβρη!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit

 

ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797,  που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.