• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ


             

                          

ΜΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ


Η Μεικτή και η παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων,  και του International Action Art, συνεχίζουν τη δημιουργική τους πορεία με μαέστρο την κ. Ζαννέτα Καλοσκάμη στον εκπαιδευτικό χώρο τους στη Νίκαια (Αγησιλάου 6).
Το τμήμα της Χορωδίας ιδρύθηκε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιά και συμμετέχει στις ποικίλες δραστηριότητες του, κερδίζοντας πάντα τις θετικές εντυπώσεις των παρευρισκομένων.
«Ο Πολιτισμός και ειδικότερα η μουσική, τη δύσκολη αυτήν περίοδο, που διανύουμε, μπορεί και πρέπει να γίνει το μέσον, από το οποίο να αντλήσουμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Οι συντελεστές της χορωδίας μας εργάζονται με αγάπη και μεράκι και παρουσιάζουν πάντα ένα προσεγμένο πρόγραμμα. Για τον Όμιλο η χορωδία αποτελεί ένα κόσμημα», τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Πρόεδρος ΙΑΑ, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του κύκλου εκμάθησης θα λάβουν ειδική βεβαίωση παρακολούθησης.
Δηλώστε το ενδιαφέρον κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: 

https://docs.google.com/.../1wD7D.../edit 

... 

ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια),

στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797