• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ - ΚΙCKBOXING


O ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος Νικαίας « Όμηρος-Γεώργιος Γεωργιάδης» , σωματείο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννη Μαρωνίτη,  συμπράττουν για την ενδυνάμωση των γυναικών και ανακοινώνουν:

Την έναρξη κύκλου σεμιναρίων Γυναικείας Αυτοάμυνας- KICK BOXING:

Σκοπός των σεμιναρίων είναι :

  • Η ενδυνάμωση της φυσικής κατάστασης
  • Η ενίσχυση της γυναικείας αυτοπεποίθησης
  • Η εκμάθηση πρακτικής γυναικείας αυτοάμυνας
  • Η εκμάθηση αποφυγής κακοποιητικών συμπεριφορών
  • Η αποφυγή επιθέσεων όπως περιστατικά απόσπασης τσάντας σε δημόσιο δρόμο, αποφυγής σωματικής ή σεξουαλικής επίθεσης κ.α.
  • Η καθιέρωση

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται από τον κο Γεωργιάδη πιστοποιημένο προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Καράτε, κάτοχο μαύρης ζώνης πέντε dan και τεσσάρων dan Kick Boxing και τον πιστοποιημένο προπονητή  μαύρης ζώνης ενός dan KickBoxing Παναγιώτη Βουσβουκή. Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου περιλαμβάνουν τάπητα ασφαλείας, προπονητικούς σάκους Kick Boxing και όργανα ενδυνάμωσης, βαράκια, σχοινάκια και μηχανήματα.

Το πρόγραμμα είναι απόλυτα ασφαλές και ειδικά διαμορφωμένο για τις κυρίες όλων των ηλικιών, χωρίς τον κίνδυνο οποιουδήποτε τραυματισμού και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Σε απόλυτη ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης προς όλες τις Γυναίκες, η συμμετοχή θα ανέλθει στα 2 ευρώ. Τα χρήματα θα καταβάλλονται στη σχολή και αφορούν λειτουργικά έξοδα.  Προαιρετική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ξηράς τροφής, για τους άπορους και άστεγους ωφελούμενους των δομών ενάντια στη φτώχεια του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται από Νοέμβριο μία φορά το μήνα, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου Όμηρος στη Νίκαια, Λαοδικείας  174, Πλατεία Χαλκηδόνας, σε επιλεγμένη ημερομηνία και θα διαρκούν 1μιση ώρα. Κατόπιν προτάσεως των εκπαιδευτών γίνονται δεκτοί και άντρες σε αναλογία ανα τμήμα για λόγους πρακτικής εκπαίδευσης.

Τα τμήματα θα αποτελούνται μέχρι 20 άτομα, βάση των οδηγιών και μέτρων κατά της πανδημίας.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής :

Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων 2104967757

Αθλητικός Σύλλογος Νίκαιας Όμηρος 2104909943

Αγγελική Πιτσόλη, Διευθύντρια Ισότητας Oμίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  fb aggeliki pitsoli

 

*Συμμετοχή με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης εντός εξαμήνου, PCR ή rapid test για ανεμβολίαστες/ους.