• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 

 

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια τουρκικών.  Απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου και καλύπτουν όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι και προχωρημένους.

 

Η καθηγήτρια, Καλογήρου Ηλέκτρα, είναι απόφοιτη του τμήματος τουρκικών σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. από το 2010, με εμπειρία στη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε ενήλικες μαθητές και μεγάλη επιτυχία στις εξετάσεις του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Ελάτε να κάνουμε μαζί ένα όμορφο ταξίδι στην τουρκική γλώσσα και κουλτούρα και να γνωρίσουμε καλύτερα τους γείτονές μας!

 

Λόγω της ανάγκης πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό, ο Όμιλος έχει  αποκτήσει την εμπειρία να πραγματοποιούνται τα σεμινάρια εξ’ αποστάσεως μέσω ειδικής πλατφόρμας χωρίς να επηρεάζεται η διδασκαλία και η κάλυψη της προβλεπόμενης διδακτικής ύλης.

Ευελιξία χρόνου

  • Ευελιξία χώρου
  • Χαμηλό κόστος
  • Γρήγορη, ευχάριστη κι αποτελεσματική μάθηση

 

 

Τα νέα τμήματα ξεκινούν αρχές Οκτώβρη!

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:

https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit,

ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797, που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.