• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PROJECT O, ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ


Η Dreamteam πιστή και πρωτοπόρα στη φιλοσοφία της ανάδειξης του Πολιτισμού, και στα πλαίσια της τρίμηνης πολυμορφικής δράσης "PROJECT 0" , πραγματοποιεί τη γιορτή λήξης της ''GRAND FINAL'' στις 9-13 Ιουλίου 2022! Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο λαμπερό κέντρο Πολιτισμού ΄΄Μελίνα΄΄ στο Θησείο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ομίλου της Unesco Πειραιώς & Νήσων και της InterAction Art!
Το Project O της Dreamteam που ξεκίνησε την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης 15 Απριλίου, περιλάμβανε 3 μεγάλες εικαστικές εκθέσεις σε Αθήνα και Μπαχρέιν, το Open House Art, εθελοντικές δράσεις, συνεντεύξεις αναγνωρισμένων καλλιτεχνών για τα ΜΜΕ καθώς και τη μεγάλη δράση για το περιβάλλον LOVE FOR GAIA που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 6 χώρες με τη σύμπραξη εκατοντάδων ανθρώπων και πολλών Φορέων!
Έτσι στην έκθεση Τέχνης Grand Final, 41 σημαντικοί εικαστικοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, φωτογραφίας και μικτής τεχνικής με ελεύθερο θέμα και στα εγκαίνια θα απονεμηθούν οι έπαινοι σε όσους συμμετείχαν στη δράση Love for Gaia! Επίσης, στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης για έναν καλύτερο κόσμο, η Dreamteam στη γιορτή αυτή, με χαρά θα διαθέσει ειδική τιμητική θέση στα έργα των μικρών ζωγράφων, των κοριτσιών της Στέγης θηλέων Παλαιού Φαλήρου ''Άγιος Αλέξανδρος΄΄, στα οποία βρίσκεται κοντά για να τους δίνει χαρά!