• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ART SHOW


  

Η Ελληνίδα Εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα Art Show στο Bahrain

Η βραβευμένη εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου, είναι η δημιουργός ενός από τα μεγαλύτερα ArtShowπου γνώρισε ποτέ το Bahrain! Το Daphnes Showroom.

Το Daphnes Showroomείναιένα τριήμερο Παγκόσμιο event που θα φιλοξενήσει ζωγράφους, φωτογράφους, γλύπτες και 3D Animators από Bahrain, Kuwait, Dubai, AbuDhabi, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία και Ελλάδα, είτε δίνοντας το παρόν, είτε συμμετέχοντας ψηφιακά μέσω μιας μεγάλης οθόνης που θα βρίσκεται το χώρο για το σκοπό αυτό.

Απόφοιτη του Middlesex University of London και πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο του Meryland για Management of Successful Arts and Cultural Organizations, η Δάφνη Βοτανοπούλου θέλει με αυτό τον τρόπο να αφήσει το στίγμα της και στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Το πάθος της αυτό για τη ζωγραφική, σε συνδυασμό με την αναγνώριση που έχει λάβει σε εκθέσεις και διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως Νέα Υόρκη, Βενετία, Ζυρίχη, Bahrain, Dubai και φυσικά Ελλάδα,  την κάνουν πλέον μία από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες του εξωτερικού. Εμπνευσμένη από τα Διεθνή πρότυπα αλλά και από την τελευταίατης παρουσία στο Dubaiεκθέτοντας έργα της στην παγκόσμια έκθεση World Art Dubai 2022, τον περασμένο Μάρτιο, οργάνωσε για όλους τους λάτρεις της τέχνης, αυτό το Παγκόσμιου βεληνεκούς Showroomστο μαργαριτάρι του Περσικού Κόλπου. Το Bahrain.

 Οι 49 καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν προσωπικές τους δημιουργίες σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, άνω των 250τετραγωνικών μέτρων έκαστος που εκείνη με την ομάδα της δημιούργησαν, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Στο BahrainBay. Οι χώροι αυτοί, εμπνευσμένοι από την εμπειρία της Ελληνίδας ζωγράφου και διακοσμημένοι σε βιομηχανικό στυλ, αποτελούν πρωτοπορία για τη χώρα και γι’ αυτό το λόγο η προσέλευση του κόσμου, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.

Έχοντας την υποστήριξη τoυ Ομίλου για την UNESCO Πειραιά και Νήσων, του διεθνούς οργανισμού International Action Art και του προέδρου κου Ιωάννη Μαρωνίτη, που πάντα στήριζε και στηρίζει καλλιτέχνες, αλλά και της εταιρείας TG DIGITAL MARKETING, εταιρείας που δρα αποκλειστικά στο Bahrain, το Daphne’s Showroomείναι μία διοργάνωση μη κερδοσκοπικούχαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο, μέρος των εσόδων θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και στο σχολείο RIA School του Bahrainγια παιδιά με αυτισμό.

Στις 12, 13 και 14 Μαϊου, οι λάτρεις της τέχνης του Bahrain, θα ζήσουν ένα μοναδικόArtEvent, με τη πινελιά αυτής της ξεχωριστής καλλιτέχνη.

 

 Περισσότερες πληροφορίες στο https://linktr.ee/Daphnes_Artistry