Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων

rss

Welcome_Homepage_GR
facebook

Εγγραφή στο News Letter


ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

afisa_UNESCO_48x68_2_epanwm
Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τον Όμιλο Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα ξεκίνησε την πρόσληψη συνολικά 238 ατόμων, 220 άτομα στους δήμους Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και 18 στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων (Σπέτσες, Αγκίστρι, Αίγινα, Κύθηρα). Στην βάση αυτών των προγραμμάτων πραγματοποιείται πεντάμηνο πρόγραμμα εκμάθησης: Ελεύθερου σχεδίου (τεχνικές Ζωγραφικής), Αγιογραφίας και Διακοσμητικής.
  Τα μαθήματα θα διδάσκονται από τις καθηγήτριες εικαστικών Παπαζή Ευτυχία (καθηγήτρια Ζωγραφικής, κάρβουνου, μολυβιού, χρώματος, ακουαρέλας και ελεύθερου σχεδίου) και Λευκαδίτη Παναγιώτα (καθηγήτρια Ζωγραφικής, διακοσμητικής, αγιογραφίας και ελεύθερου σχεδίου) και θα παραδίδονται στους δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και Κορυδαλλού.

Τα μαθήματα  είναι δωρεάν και απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε απόρους, ανέργους , πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και οικονομικά ασθενέστερους.

       Για περισσότερες πληροφορίες (χώροι κ ωράρια μαθημάτων) μπορείτε να επικοινωνείτε με τα νέα γραφεία του Ομίλου Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων

(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα:

210 4132273, 210 4967757 - Φαξ: 210 4944564 - Κιν. τηλ: 6944450809.
afisa_UNESCO_48x68_2_katwm

Εικαστικά.doc

Κατεβάστε την αίτηση:
doc ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

 
You are here: Κεντρική ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μαθήματα (Δελτία τύπου) ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ