Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων

ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ

O Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων στεγάζεται πλέον σε νέα διεύθυνση στην  Πέτρου Ράλλη 210 και Θησέως 1 στη Νίκαια. Φιλοδοξία του Ομίλου είναι από το καινούργιο μετερίζι του να συνεχίζει να διαδίδει χρώμα και άρωμα πολιτισμού στον Πειραιά και στους γύρω δήμους και να γίνει ένας πυρήνας συνάντησης όλων των μορφών τέχνης ένας δίαυλος επικοινωνίας προώθησης και διάδοσης του πολιτισμού, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Noμού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Ο Όμιλος UNESCO Πειραιά, συνεχίζει το ποικιλότροπο πρόγραμμα του, με σημαντικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα :

31/8-10/9 : Συμμετοχή του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων στο Φεστιβάλ Μπύρας – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) – Πειραιάς.

17/9/2011 : 21.00μ.μ. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ – Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

18/9/2011 : 20.30μ.μ. Rock ταξίδια στο Φαληρικό Όρμο με βάρκα την ποίηση 2- Ομαδική Έκθεση με θέμα την ΕΙΡΗΝΗ- Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

21/9/2011 : 20.00μ.μ. Βιβλιοπαρουσίαση της Αλεξάνδρας Θεοδωρικάκου- Βλάσση ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΡΙΖΕΣ – ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ Ο ΕΡΩΤΑΣ – ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΙΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 29)

1-2/10/2011 : ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ 6Ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1-10//12/2011 : 20.00μ.μ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ 2011 ΜΕΣΩ ΤΗΣ UNESCO ΙΑΠΩΝΙΑΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΝΙΚΑΙΑ- ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ (Θηβών 245)

Παράλληλα ο Όμιλος UNESCO Πειραιά συνεχίζει και την περίοδο 2011-2012 τα εικαστικά εργαστήρια, τα εργαστήρια ξένων γλωσσών (ισπανικά, κινέζικα, ρώσικα και τούρκικα), τα μαθήματα ελληνικών σε αλλοδαπούς και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες ενώ δίνει βήμα στους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους, με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις .

Τέλος, στα άμεσα σχέδια του Ομίλου, είναι να προχωρήσει στη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης κοπτικής- ραπτικής, ψηφιδωτού, μακιγιάζ, πολεμικών τεχνών, θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά, ζωγραφικής σε μετάξι, παραδοσιακών – ελληνικών- latin- ευρωπαϊκών χορών, oriental και tango και yoga.

Στοιχεία Επικοινωνίας : τηλέφωνα : 210- 4179797, 210-4132273, 210- 4110678, 210-4967757.

Site : www.unescopeiraias.gr

e- mail: unescop@otenet.gr